Ik wil van mijn piano af

Piano verkopen?

Het verkopen van een piano is lastiger dan u vooraf denkt. De meeste particulieren die serieus op zoek zijn naar een goede gebruikte piano of vleugel zijn vaak beginnende pianisten. U krijgt onnodig veel mensen op bezoek die het uiteindelijk toch niet aan durven om particulier een piano te kopen.

Wij kopen/verkopen uw gebruikte akoestische piano of vleugel tegen de beste prijs. Neem contact op en ontvang direct een voorstel van onze adviseur Ton Kurtschreutter.

Zelf  een piano verkopen is niet eenvoudig

Wilt u uw gebruikte piano verkopen? Als ervaren aankoper en verkoper van piano’s weten we hoe moeilijk het kan zijn om een geschikte koper te vinden voor uw gebruikte piano of vleugel.

Vul ons online formulier in en stuur enkele goede foto’s mee. Heeft u het aankoopbewijs nog in bezit, stuur dat dan ook met de aanvraag mee. Heeft u een vraagprijs in gedachte, vermeld deze dan op het formulier. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en zullen een realistisch bod uitbrengen op uw piano.

Mogelijk is het aankopen van uw piano voor ons minder interessant of vindt u ons bod te laag. Dan bestaat de mogelijkheid de piano in consignatie te laten verkopen. Wij kopen uw instrument dan niet zelf waardoor u een hogere verkoopprijs kunt vragen.

Piano zelf verkopen?

Het zelf verkopen van een gebruikte piano of vleugel is over het algemeen een lastige en tijdrovende opgave. De meeste mensen die serieus op zoek zijn naar een gebruikte akoestische piano zijn beginnende pianisten. Vaak hebben ze geen specifieke wensen als het gaat om klank en afwerking. Het gebrek aan inzicht en ervaring zorgt voor twijfel. Als particulier wilt u geen garantie geven en een onzekere potentiële klant zal uw gebruikte piano niet snel  zonder garantie kopen. U krijgt dus veel mensen op bezoek en uw piano wordt niet snel verkocht.

Biedt daarom uw gebruikte piano of vleugel bij ons te koop aan. U krijgt een eerlijke prijs en wij verzorgen alles van A tot Z voor u, inclusief transport. Neem vandaag nog contact op en ontvang direct een bod op uw oude piano.

l
01

Aanvraag

Vul het formulier in en stuur deze met enkele foto’s van uw gebruikte piano of vleugel via onze website naar ons toe.

02

Prijsafspraak

Uw adviseur Ton Kurtschreutter neemt telefonisch contact met u op om de verkoop van uw gebruikte piano of vleugel concreet met u te bespreken.

03

Verkoop

Als we tot overeenstemming komen over de prijs dan is uw piano verkocht zonder dat u enige inspanning hoefde te doen. U ontvangt de hoogt mogelijk inruilprijs!

“Onze oude Yamaha piano voor een mooie prijs kunnen verkopen. Goede en betrouwbare service!”

“Binnen een dag een mooi aanbod gekregen voor onze gebruikte vleugel”

“Ton weet echt waar hij het over heeft. Goed advies gekregen en onze piano was binnen 2 weken verkocht”

Neem contact op

Bel

+31(0)6 51 32 18 74

Webadres

ikwilvanmijnpianoaf.nl